SİVAS ULAŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

İlçemiz Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ Başkanlığında Kaymakamlık konferans salonunda 8 Eylül Cuma günü düzenlenen toplantıda, İlçe merkez ve köylerindeki okulların güvenliği, öğrenci servislerinin takibi, her okula bir polis memurunun görevlendirilmesi ve köy muhtarlarının okullarında görevli öğretmenlere yardımcı olmaları  konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ.


Kaymakam YILMAZ, toplantıda yapmış olduğu konuşmada, "Amacımız çocuklarımızın daha güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamaktır, bu bağlamda okullarda güvenlik ile ilgili yapılacak çalışmaların neler olabileceğini, güvenlik konusunda ne gibi çalışmaların yapılabileceğini görüşmek fikir alışverişinde bulunmak için bu toplantıyı düzenledik" dedi.

Köy muhtarlarından köylerinde görev yapan  öğretmenlere destek olmalarını isteyen YILMAZ, İlçedeki eğitim seviyesini daha da yukarılara çıkartmak için Kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil ASLAN;  ilçede görev yapan öğretmen sayısı, öğrenci sayısı ve ilçede bulunan okullar ve okullardaki güvenlik kamera sayıları hakkında genel bilgi vererek taşıma servislerine araç içi ve araç dışı kameraların ve takip cihazlarının takıldığını, hangi aracın nerede olduğunu takip ettiklerini  ve her yıl olduğu gibi bu yılda öğrenci servislerinin emniyet amirliğine bağlı trafik ekipleriyle koordineli olarak   denetleneceğini belirtti.

İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Seda KIRBAŞ ise, okullarda alınacak tedbirlerle ilgili bilgi vererek ilçe merkezindeki her okulda, okul polisi uygulamasının devam edeceğini, öğrencilerin giriş çıkış saatlerinde okul önlerinde güvenlik amacıyla ekip görevlendirileceğini söyledi.

Ulaş Merkez jandarma Karakol Komutanı  Astsubay Üstçavuş Ferhat AKÇAY,  jandarmanın sorumluluk alanları  çerçevesinde güvenlik önemlerinin alınacağını, asayiş konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli çalışılacağını kaydetti.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent ÇEZİK, Fehmi DOĞAN, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahat KELEK,  Okul Müdür ve Müdür Yardımcıları ile İlçe ve köy muhtarları katıldı.


14-09-201714-09-201714-09-201714-09-201714-09-201714-09-2017

Hürriyet Mahallesi Kaymakamlık Binası Kat 2 Ulaş/Sivas - 0346 781 20 60

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.