SİVAS ULAŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı İlçe Öğretmenler Toplantısı Yapıldı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı İlçe Öğretmenler Toplantısı Yapıldı

2015-2016 Eğitim öğretim yılı başında öğretmenlerle yapılan toplantılarda; 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı öğrenci başarısı değerlendirildi ve başarıyı arttırmak için alınacak önlemler belirlendi; 2015 Temel eğitimden Ortaöğretime geçiş (TEOG) sınavları değerlendirildi ve 2015-2016 eğitim öğretim yılında yapılacak TEOG sınavları için çalışmalar planlandı, Destekleyici ve yetiştirici kurslarda görev almak isteyen öğretmenlerin görev alacakları okullar planlandı ve kursların ders programları incelendi ve kurslarda yapılacak çalışmalar planlandı.

Derslerin daha verimli işlenebilmesi için ihtiyaç duyulan araç-gereç ve benzeri eğitim materyal tespit edildi,  ders araç–gereçleri ile laboratuar ve teknik donanım malzemelerinin kullanılması, bakımı, korunması ve gözden geçirilip, eksikliklerin tamamlanması yönünde öneriler getirildi. Bilim ve teknolojideki gelişmelerin, Fatih Projesi kapsamında Etkileşimli tahtanın aktif kullanılması derslere yansıtılmasını sağlayıcı kararlar alındı, Okul ve çevre imkânlarının değerlendirilerek, yapılacak proje, gezi ve gözlemlerin  planlandı, ayrıca; Üniversite-Sivil Toplum Örgütleri (STK) ve çevre imkânlarından yararlanma ve işbirliğinin sağlanması için gerekli çalışmalar yapıldı.

 

Hürriyet Mahallesi Kaymakamlık Binası Kat 2 Ulaş/Sivas - 0346 781 20 60

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.